Absencja
Absencja
Panowie!
W końcu nadszedł czas, że wypływam. Wg. kontraktu powinienem wrócić na koniec lipca / początek sierpnia. Po powrocie chcę się poddać egzaminowi na pilota na A10C i na M2000C:)
Walczcie dzielnie i do zobaczenia po moim powrocie!
W końcu nadszedł czas, że wypływam. Wg. kontraktu powinienem wrócić na koniec lipca / początek sierpnia. Po powrocie chcę się poddać egzaminowi na pilota na A10C i na M2000C:)
Walczcie dzielnie i do zobaczenia po moim powrocie!
Re: Absencja
To mówisz, że wypływasz w rejs, by po powrocie zostać pilotem...
Muszę przyznać, że chyba jedyne w swoim rodzaju macie tutaj podejście do tematu. To jest coś w rodzaju podróży przedślubnej
?
Muszę przyznać, że chyba jedyne w swoim rodzaju macie tutaj podejście do tematu. To jest coś w rodzaju podróży przedślubnej

mysle ze jak wroci rece beda tak zmeczone ze nie da rady
a biceps bedzie dwa razy wiekszy

Ja też dopóki nie ogarnę kompa żeby się nie wieszal odpuszczam...
ja czekam na kartę z serwisu.
PS. powodzenie Ignaś
PS. powodzenie Ignaś

Panowie Oficerowie!
Ponownie nadszedł czas mojego wyjazdu. Tym razem rejs między zatoką perską a Indiami;)
Do zobaczenia za około 3 miesiące!
Ponownie nadszedł czas mojego wyjazdu. Tym razem rejs między zatoką perską a Indiami;)
Do zobaczenia za około 3 miesiące!
To ch **** stary zostawisz nas w takim kryzysie kadrowy? Zastanów się co robisz trzon kadry się rozpada a ty jakąś praca?
Ps.
Miłego rejsu i wracaj cały i zdrowy bo gru wielbłąd i ja działamy ostro nad zatoka więc uważaj na nisko latające samoloty
Ps.
Miłego rejsu i wracaj cały i zdrowy bo gru wielbłąd i ja działamy ostro nad zatoka więc uważaj na nisko latające samoloty
Stopy wody pod kilem Ignaś:)

"The three best things in life are a good landing, a good orgasm, and a good shit.
A night carrier landing is one of the few opportunities to experience all three at the same time."
Witam
na mnie tez nadszedł czas jadę na zasłużone wakacje ,
wracam za dwa tygodnie trzymajcie się bezpiecznych lotów !!! i tyle lądowań co startów
na mnie tez nadszedł czas jadę na zasłużone wakacje ,
wracam za dwa tygodnie trzymajcie się bezpiecznych lotów !!! i tyle lądowań co startów

Wypoczywaj i do następnego.

"The three best things in life are a good landing, a good orgasm, and a good shit.
A night carrier landing is one of the few opportunities to experience all three at the same time."